август 01, 2007

Честит рожден ден, КирилИе!:)

Нямам опит в платоничните отношения, в приятелските с другия пол – да, но в чисто платоничните – нямам. Нямам идея къде е границата и се налага да си я чертая сама – с пръчка в пясъка. После да я нарушавам и да я чертая отново, с нови параметри. С "платоничните" вървя много внимателно, за да не се пропука ледът, стъпвам като балерина. Търпелива съм и гледам да не бутна нечий платоничен пясъчен замък в морето.

Сега ще кажете, че приятелството е равно на платонични отношения. Не, не е равно! Приятелството може да докосва, да държи ръката ти, нежно да отстранява кичурче, което е попаднало над очите ти. Приятелството не се притеснява да те целуне, да му се хвърлиш на врата и да се притискате дълго в прегръдките си. Приятелството може да те гледа право в очите и да ти каже "Нали знаеш колко те обичам, слънчице!?! Липсваше ми!". Истинското приятелство НЕ е платонично по default.

Днес едно такова приятелство има рожден ден. Тази вечер ще се видим, за да си кажем за 100-тен път колко се обичаме.
Честит рожден ден, КирилИе! :) Нали знаеш колко те обичам!?!

p.s. а вие, които се опитвате да ми пробутате платоничния си shit – стойте по-далеч от мен! Нито ви говоря платоничния език, нито ви го разбирам!