септември 24, 2007

В двореца съм сама:))

Няколко дни сама и най-накрая ще намеря време и начин да си дочета книгата. Имах малка нужда да остана със себе си. Да си отделя малко време в мълчание, да се оставя за мъничко без планове, да намеря време да позяпам в нищото...Време за разни малки грехове – ядене на шоколад в леглото и заспиване с мекото одеало от дивана, време за разточителни разговори по телефона и разпръскване на гримове из цялата къща...Понякога е приятно да не си оправиш леглото и да оставиш пълен хаос в спалнята.
Дрехите, които съм сменила 2-3 пъти преди реша какво да облеча днес, са навсякъде около гардероба, в банята ми има бижута, шноли и кремове, козметиката ми вече е завладяла всичко... На repeat се върти едно и също - Fourplay...Женски безпорядък, изпуснат от мъжки контрол.
Всички имаме нужда от малко физическа самота, от малко безредие, от съмнителни за съседите гости... От бутилка шампанско, което да допиеш сама...Малко вглеждане и щипка мълчание. Волна програма. Всички имаме нужда от малка ваканция понякога. Дори любовта има нужда от глътка въздух.