октомври 25, 2007

Какво чукат жените

Миналата седмица в една чакалня бях принудена да изгледам едно непознато до тогава за мен предаване - “Горчиво”. Имаше въпрос “Какво харесвате у нея/него?” и участниците – мъже и жени, трябваше да отговарят независимо един от друг. После, при съответствие, получаваха някакви точки, а накрая “двойката – победител” спечели микровълнова печка. Пълен абсурд! Отговорите, обаче, бяха меко казано симптоматични. Как пък нито една от участничките не отговори леко притеснено: “ Амиии, задните му части!” ? Нямаше нито един такъв отговор. Това допълни още веднъж картинката ми за особеностите на женските фантазии.

Всички правим секс. С жени, с мъже…(тези, които правят секс с други същества и с предмети, да спрат да четат веднага!). Та откъде идва разликата? От това, че жените често правят секс с понятия и представи, докато мъжете, според скромните ми наблюдения, чукат предимно реални пълнокръвни обекти. Спят с Нея, защото е “страшно секси” , “има страшни крака и гърди” или е “супер нежна” , “гушка ги и прави страшни свирки”. Жените, обаче, спят с “красивите му очи”, с “ прекрасната му душа” или с това, че е “невероятен кавалер“. Една част от женското съсловие дори има неподозираната способност да се чука с портфейли, с коли, с ресторанти, с “обстановки”, дори и само със “свещи, луканка и вино”. Други пък биват възбуждани от “любовта на живота си”, от “забранената страст”, от “невъзможната връзка” или от “кандидат бащата на децата им”. Има жени, които дори без да затварят очите си на леглото, могат да се целуват дълбоко с въображаеми актьори, водещи от телевизията, колеги или съседи. Намират се прекрасни нежни създания, които познават и афродизиака на властта, облечена в костюми, приеми и известност. Общо взето жените спят с всеки друг, но не и с Петър, Георги и Иван.

Един простичък пример за доказателство: Какво казват женските уста за мъжкия стриптийз? - “Амии, тъпо е, неловко и смешно, някакви мъжаги си навират задниците в теб, облечени с кожени прашки, а ти леко гнусливо си придърпваш чашата, за да не падне някой косъм от мъжествените им крака в уискито ти…” Да, това са масовите реакции за облечените като Конан Варварина здрави мъжки екземпляри. И не се учудвам – мускулестият младеж, който извива тялото си пред теб и надува, направените с кръв и пот мускули, не е част от главата ти. Не е хипотетична тръпка, влюбване или афера, той е просто едно добре оформено парче месо.
Жените се чукат с главите си. Там е и загадъчната джи-точка – някъде между детските им принцески фантазии и циклично, променящите се хормони всеки месец. По време на цикъла си излъчват специфична топлина, когато овулират, се обличат предизвикателно, гримират се и се усмихват повече, а към края на 28-дневния си период са непредвидими като лятна буря. Благодарение на това, милото създание до вас може да бъде едновременно ангел – спасител, ужасяваща курва, страшен пич, с когото да говорите с часове, и накрая да ви резне толкова дълбоко, че да псувате с месеци и да сънувате как я обладавате по най-злобния възможен начин без нейно съгласие.
Това е! И НЕ печелите микровълнова печка!