ноември 12, 2007

Да й се обадя ли ? – Кратък ТЕСТ

Ако понякога се замисляш: “Дали да й се обадя? Какво ли прави в момента? Как ли е облечена сега? Дали е напълняла и дали се е разхубавила?” и имаш съмнения за обаждането...Ето малък тест. Отговаряй с “Да!” и си пиши по 100 точки, ако някоя от ситуациите ти се стори позната.

1.В тълпата онзи ден си срещнал погледа й - онзи, който дълги години е говорел директно на сърцето ти и на някои други твои органи, но си извърнал очите си настрани и успешно си изиграл “много угрижен за съдбата на паважа млад мъж”, в очакване тя да те подмине.

2.Накрая, когато вече си бил сигурен, че не искаш да продължите, си й говорел почти на Вие, за да се измъкнеш сух от водата. Казал си й, че не те й е достатъчно близка, за да сподели страховете си с теб, а в същото време, преди това ти е била достатъчно близка, за да я чукаш.

3.Преди година си й казал, че не можеш да живееш без нея, че си намерил това, което си търсел цял живот, а сега си седиш на дивана, чешеш се и си мислиш: “Дали си е сменила телефона...?”

4.Хванало те е шубе да играеш играта, която сам си започнал...и си спрял по средата без никаква причина. Един хубав ден просто си спрял да й вдигаш – на нея и на непознати номера. Това преди година.

5.Отново смяташ да се материализираш в стил “Джена, прехвърли ме!” в живота й, знаейки, че се опитва да те преглътне... Скучно ти е и си си спомнил някои “интересни интимни преживявания” с нея...

6. Мислиш се за Краля Слънце и си я взел на абордаж като поредното завоевание, знаейки много добре, че този кораб не ти трябва и не го искаш – нито да го ебеш, нито да се влюбваш в него.

7. Драпал си с месеци за нея, а накрая си се излигавил на финалната права. Тя е стигнала до извода, че е било по-добре да “се праснете още в началото и после кой от къде е”, и й е станало криво и досадно, че се объркала от фалшивия ти ентусиазъм.

8. Заварила те е на рожденния си ден в страстните прегръдки на сладка руса сервитьорка. Рожденничката, обаче, не се е стреснала - почерпила е цялото заведение по случая и си е тръгнала с високо вдигната глава, а ти си седял в ъгъла като насран един час.

9. За последно си й казал “Ще се чуем” преди 2 месецa и сега обмисляш подходяща небрежна тема за повод да набереш телефона й. В главата ти се въртят: “Абе, ти нали беше наясно с компютрите...”, “Оня ден минавах покрай любимото ти заведение и се сетих за теб...”.

10. По време на последния ви разговор си й казал, че ще разредиш обажданията, защото много яка сметка си направил напоследък от “тази телефонна любов” и няма скоро да се видите, защото ти се е наложило да си смениш акумулатора и “този финансов шок” ще те държи дълго време...

Ако си събрал от 0 до 100 точки – Браво, моето момче! Предполагам, че е кофти винаги да те зарязват. Но в тебе ми е надеждата. “Вие” ще спасите света и ще направите феминистките силни. Накрая ще служите само за обслужващ персонал и донори, докато не дойде моментът, в който “гадовете” се научат да се размножават сами. Има и други варианти – на 14 години си и си девствен или не си човек.

Ако си събрал 100 и повече точки – Не й се обаждай! За какво!?! И без това си ти е толкова добре сам на диванчето. По-добре ще си изкараш, а и след 12 си имаш порно, какво по-хубаво от това?!? Слушат ли ти се студени откази по телефона? А “възпитани” откази, които са още по-гадни? А сополиви истерии в стил “Ти за к`ъв се помисли, бе?!? Бам – телефона!” Вероятността да откачиш секс е нищожна. Затова – кротко! Дистанционно, чипс и след 12 си знаеш! И един бонус от мен: Ако си събрал 100 точки, това автоматично те прави и Свиня! От тези класическите, дето ги ядем по Коледа и дето никой не иска да слуша как ги колят, щото му е жал.

Ако имаш нужда от подробна информация, ето малко архиви:
http://annainyourbox.blogspot.com/2007/08/blog-post_2759.html
http://annainyourbox.blogspot.com/2007/07/blog-post_19.html